Gå til hovedindhold

Indflydelse på valg af hjælpemiddel, minicrosser

Spørgsmål

Jeg har haft sclerose i 8-9 år nu og har næsten fra start af, haft en scooter fra kommunen af. Den første jeg fik kørte ikke mere end 9 km/t og kunne ikke køre langt på en opladning - hvilket bestemt ikke var særlig fedt når man var først i tyverne. Efter 1- 2 år fik jeg dog en minicrosser 140S, som jo kan kører over 50 km på en opladning.


Jeg har i disse år haft mange problemer med den, og både batterier, motor og meget andet, er skiftet (flere gange), samt at den ganske ofte punkterer. Tiltrods her for er jeg nu glad nok for den.

Nu ved jeg, at min kommunen ikke længere benytter sig af mærket minicrosser (som vidt er et af de bedste?). Mit spørgsmål er derfor: Når jeg på et tidspunkt skal have nyt køretøj, kan jeg så risikere, at få en dårlig en igen, der kun kan køre kort på 1 opladning? Jeg tænker jo på, at jeg må være blevet visiteret til, at have behov for en "stor" en der kan køre mange kilometer pr. opladning (som jeg som nævnt har meget stor glæde af, og slet ikke kunne undvære) Men kan kommunen spise mig af med hvad som helst?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang