Gå til hovedindhold

Ingen diagnose trods symptomer

Spørgsmål

Jeg har siden 2008 haft forskellige symptomer, det startede med kognitive problemer, smerter i øjnene og ekstrem træthed. Siden 2010 har jeg haft dropfod i højre side. Der har desuden været ansigtslammelse, tale forstyrrelse, blære og tarm problemer. Nu har jeg så fået voldsomme balance problemer, og mine bevægelser bliver mere og mere stive og langsomme. Jeg har randt til undersøgelse ved neurolog siden 2010, det sidste nye er at min krop er begyndt at gynge, når jeg sidder og slapper af.

Jeg har fået lavet scanning af hjerne og rygmarv, som var helt normale, jeg har fået lavet rygvæske prøve som viste forhøjet igm (tror jeg det hedder) noget med immunsystemet. Har fået at vide at jeg ikke har MS, fordi MR er normal. Jeg har det sidste år fået Methotraxat 25 mg pga leddegigt, som jeg så alligevel ikke havde, og jeg får derfor ingen medicin nu. Problemet er at jeg synes, at Methotraxaten havde en effekt på balance problemet. Nu står jeg igen uden noget, og er afsluttet både ved neurologerne og reumatologen. Det er helt vild frustrerende. Mit spørgsmål er så, er der noget man kan gøre, jeg fungere ikke i hverdagen. Er det virkelig den eneste løsning bare at sige vi afslutter dig.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang