Gå til hovedindhold

Ingen øget risiko for abort ved beta-interferon

Spørgsmål
Jeg fik for ca. seks måneder siden et attak, som startede med en tågeplet på venstre øje. Nu et halvt år efter er mit syn på venstre øje stadig langt fra godt. Det er tåget i mere eller mindre hele synsfeltet, hvornår kan jeg forvente, at det forsvinder?
Kan jeg gøre noget, for at det forsvinder hurtigere - jeg fik binyrebarkhormon i 3 dage, da jeg erfarede problemet med øjet i starten - og er det egentlig overhovedet sikkert, at det forsvinder igen?

Jeg er en kvinde i slutningen af 20´erne og har haft diagnosen i 5 år. Jeg har sammenlagt haft tre attakker, og klarer mig ellers fint. Min kæreste og jeg ønsker at få børn og har prøvet uden held i ca. 5 måneder.
Jeg er blevet rådet til, at jeg sagtens kan fortsætte min Avonex behandling, mens vi prøver. Lige så snart jeg er gravid, skal vi så stoppe. Jeg har dog ganske svært ved at forene mig med dette, og har brug for en second opinion. Dette skyldes bl.a. at jeg har læst, at der er en forhøjet risiko for abort, når man får interferon. Vi har fået lavet en sædprøve, og ved at den er fin.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang