Gå til hovedindhold

Interferon og migræne

Spørgsmål
Jeg har fået Rebif i over 14 år. For 5 år siden begyndte jeg at få voldsomme migræner 6-8 dage pr. måned. Desværre er der endnu ikke fundet migræne medicin, som kan afhjælpe anfaldende. Jeg får også ture, hvor jeg pludselig får høj puls, fryser, ryster, diarre og opkast dette varer fra 15 min. til flere timer, for at slutte med at jeg har det ok, men sveder og har meget lavt blodtryk og normal puls.

Jeg blev undersøgt, men mest med fokus på parasitter eller anden sygdom i maven - selvom jeg ikke mener, det var den korrekte indfaldsvinkel - de fandt aldrig ud af hvad det er, og jeg fik en besked om at, det må du bare lære at leve med. Nu har jeg så hørt i min øresnegl på scleroseklinikken hvor jeg går, at flere og flere på interferon udvikler migræne og epilepsi, men det endnu ikke er indberettet som bivirkning. Hvad er jeres erfaring og er det korrekt?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang