Gå til hovedindhold

Interferon og polycystisk ovariesyndrom

Spørgsmål
Jeg er en 32-årig kvinde med MS og PCOS. Jeg har mange problemer med min PCOS og hormoner efter jeg startede beta interferon-behandling i januar 20909. Uanset hvad mine gynækologer stort set behandler mig med, bliver min PCOS ikke bedre, og jeg er meget alvorligt syg af symptomerne.

Jeg overvejer nu en fjernelse af mine æggestokke. Jeg er, af ovennævnte grunde, stoppet med beta interferon-behandlingen, og er derfor, p.t., slet ikke behandling for min MS. Dette fordi jeg ønsker først at få styr på mine hormoner, da det ellers kan være svært at skelne symptomer.

Jeg kan ikke forstå, at I skriver, at der ikke er nogen grund til at tro at beta interferon kan påvirke PCOS, når jeg netop har oplevet dette meget voldsomt. Er der overhovedet forsket i det? Er det testet for det?

Jeg synes I skylder et mere kvalificeret svar til alle os kvinder med PCOS og MS. Det er trods alt to sygdomme, som, når man har dem begge, forvirrer meget og som gør livet ekstra svært.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang