Gå til hovedindhold

Ipe roxo til fordøjelsesproblemer

Spørgsmål
Jeg har haft sclerose gennem 3½ år og er enormt træt. Det er endda som om min træthed tiltager og jeg skal også bruge bruge længere tid på at komme til kræfter igen, hvis jeg har foretaget mig noget nyt eller fysisk.

Jeg har et fleksjob på 16 timer om ugen og har en fast sygedag én gang om ugen, da jeg får en indsprøjtning med interferon.

Det mit spørgsmål lyder på, er om der vil være nogen bivirkning ved at bruge Ipe roxo? Hvis ikke, må jeg så tage det uafbrudt eller skal der holdes pauser, eventuelt den dag jeg tager min indspøjtning?

Så lige et tillægsspørgsmål der vedrører mit lille barnebarn på 3 år: Hun er netop blevet opereret og har fået en stomi, hvor man har brugt hendes blindtarm. Hun får Ipe roxo og har fået et væsentligt bedre velbefindende og en rigtig god appetit - noget som vi alle tilskriver Ipe roxo. Såret helede desuden efter kun 5 dage og hun har allerede fået taget sine sting, kun 1 uge efter operationen.

Det spørgsmålet lyder på, er om hun må få Ipe roxo konstant uden at holde pause?

Har I desuden generel erfaring fra sclerosepatienter, vedrørende virkningen af Ipe roxo?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang