Gå til hovedindhold

Jeg er bekymret for min far

Spørgsmål

Jeg er en pige på 16 som har en far med sclerose. Det sidste 1 ½ år er det bare gået ned af bakke - fra at kunne gå med stok og nu har rollator og kørestol. Han er meget indelukket og sidder det meste af dagen ved sin pc og laver ikke andet, man kan sagtens spørge, om han vil med nogen steder hen, og han siger gerne ja, men det bliver ikke til noget. Ved godt at det er svært for ham, at andre skal se ham sådan. Og jeg forstår ham udemærket, men det er også hårdt for min mor at få ham ud af huset, når hun selv er syg. Prøver alt hvad jeg kan, når jeg er hjemme i weekenderne (er på efterskole).

Efterskolen er noget de har valgt for mig, for at komme væk fra dem, og ikke tænke så meget på dem. I starten var jeg sur over det, nu er jeg glad for det, men jeg bliver meget påvirket, for jeg kan ikke se, hvordan det går der hjemme. Jeg kan ikke vide, om min far har slået sig voldsomt, når jeg kommer hjem. Og når andre snakker om sygdom, bliver jeg ked. Min kontaktlærer ved det, men der er ikke så meget hjælp at hente. Jeg er virkelige ked af denne lange besked, men jeg er forvirret, og vil gerne hjælpe min far og mor, men jeg ved ikke hvordan, når jeg er heroppe.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang