Gå til hovedindhold

Jeg er skuffet over pensionsselskabets måde at behandle mig, vil du hjælpe mig

Spørgsmål

Jeg har i marts fået stillet diagnosen DS. Jeg blev sygemeldt fra et fleksjob på 20 timer i december 2005 pga. et attak. Jeg har en pensionsordning, hvor DS er omfattet af kritiske sygdomme, men der har været meget ævl frem og tilbage, hvorvidt jeg er berrettiget til erstatning eller ej.

Jeg står som "hvilende medlem" hvilket vil sige, at der ikke indbetales noget pt. Efter at have erkendt, at de havde lavet en fejl, ved ikke at tilbyde mig, at jeg kunne stå som almindeligt medlem i tre år, uden at skulle betale bidrag, var det næste, at jeg var optaget under begrænset vilkår. Dette bevirker begrænset dækning ved død og mistet arbejdsevne.

Nu er situationen så den, at de overhovedet ikke vil betale noget. Kan det virkelig have sin rigtighed?

Jeg er blevet tilkendt førtidspension fra det offentlige fra d.1-12.2007. Jeg er temmelig forvirret over flere forskellige tolkninger af denne sag, og er dybt skuffet over at man kan betale til en pensionsordning med gruppeliv, men når man så bliver syg, ja så vasker de bare hænder. Da de skulle modtage pengene var der ikke noget i vejen.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang