Gå til hovedindhold

Jeg føler mig presset

Spørgsmål
Jeg har MS og fik diagnosen sidste år. Jeg er kommet igang med et jobtræningsforløb, hvor der skal vurderes om jeg er egnet til flexjob.

Jeg er der pt fra kl. 8-12 hver dag minus mandag, der er jeg til ridefys. Jeg havde pga udmattelse anmodet om at få 1-2 uger fri her i sommerferien, men har fået afslag. Det gør at jeg føler mig mere og mere presset. Jeg har på kort tid tabt mig 1,5 kg - mistet alt appetit - jeg er udtrættet og fået svære ved at fokusere, min balance er blevet forværret er mere svimmel og irritabel, har mindre overskud fordi jeg simpelthen har brug for et pusterum.

Jeg har gået hjemme i et halvt år fra jeg fik diagnosen til slut maj, og er så pludselig startet 16 timer om ugen, det er hårdt psykisk og fysisk. Jeg er blevet mere indelukket og trækker mig tilbage fra mennesker jeg ikke kender. Jeg tænker på om min risiko for attack er forøget, ved at jeg føler mig så presset?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang