Gå til hovedindhold

Jeg har 2 pensionsforsikringer, hvad gør jeg

Spørgsmål

Jeg fik i sommeren 2013 stillet diagnosen attakvis sclerose. Jeg har opdaget, at jeg har to pensionsforsikringer på en gang. Den ene har jeg fra min tidligere ansættelse i Lærernes pension. Den nye fik jeg ved jobskifte i august 2012 i Magistrenes Pensionskasse. Jeg kan se, at jeg i den nye burde være dækket i forhold til kritisk sygdomsforsikringen. Mit spørgsmål er så: Er det smartest for mig at forblive i begge selskaber, da det så er muligt at beholde forsikringen i begge selskaber ved jobskifte i fremtiden? Eller skal jeg, som jeg havde planlagt at gøre inden diagnosen, samle mine forsikringer i mit nuværende selskab, da det sikkert vil give en større dækning? Kan der være nogle udfordringer i forbindelse med at flytte pengene, nu jeg har fået en diagnose? I så fald hvilke?

Jeg tør ikke søge om kritisk sygdom, inden jeg har fået flyttet pengene over - eller har de to ting ikke noget med hinanden at gøre? Hvilke udfordringer men også muligheder skal jeg være opmærksom på, nu jeg ved en fejl har bibeholdt to pensionsforsikringer? Der er ikke dækning ved kritisk sygdom i Lærernes Pension, så vidt jeg er orienteret, så på den er jeg ikke dobbeltdækket. Håber I kan hjælpe mig lidt videre i junglen.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang