Gå til hovedindhold

Kan jeg blive gravid mens jeg får Tysabri

Spørgsmål
Jeg er en ung kvinde på 25 år, som sammen med min kæreste har taget den beslutning at ville have et barn. Jeg har haft sklerose siden 2007, og har fået Tysabri siden marts 2011 og er JC-virus positiv.

Vi er nu meget interesseret i at vide, hvordan vi skal forholde os. Vi har læst de svar vi kunne finde herinde, men vil bare lige sikre os, at der ikke er sket noget nyt. Anbefaler man stadig, at man forsætter med Tysabri, indtil man har en positiv graviditetstest?
Hvis dette er tilfældet, så kunne vi godt tænke os en forklaring på hvorfor og hvordan man med sikkerhed kan vide, at det ikke skader barnet at forsætte på Tysabri? Både med tanke på barnets nutid og fremtid.

Det er vigtigt for os at vide, for at kunne vurdere for og imod at forsætte på medicinen. Hvordan skal man forholde sig overfor sin læge. Skal man informere sit behandlingssted om sine planer osv?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang