Gå til hovedindhold

Kan jeg få invaliditetsydelse som en sum penge i stedet for løbende

Spørgsmål

Jeg er i en situation hvor jeg ikke ved hvad jeg skal gøre og har derfor brug for din hjælp.

Jeg har sclerose og er førtidspensionist (siden november 2007). Jeg får hver måned udbetalt min almindelige førtidspension og har siden fået udbetalt et beløb på ca. 600 kroner efter skat, fra Pensam. Jeg får desuden et beløb på ca. 500 kroner fra Alm. Brand. De 2 forsikringer hedder .

Mit spørgsmål er nu, om det er bedre at få hele beløbet udbetalt på én gang og indsat i banken, som så overfører pengene til mig hver måned i stedet for?

Jeg har talt med andre om dette og de fleste får beløb fra diverse forsikringer hver måned - men kan det egentlig betale sig, for man får vel bedre rente af at de står i banken på en lukket konto?

Hvad vil du mene, bedst kan svare sig, i det her tilfælde? Og kan det overhovedet lade sig gøre at få det udbetalt nu, efter at jeg er kommet i gang med de månedlige ydelsesudbetalinger?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang