Gå til hovedindhold

Kan jeg tegne en livsforsikring

Spørgsmål

Jeg har et meget fredeligt sklerose forløb på 5. år. Jeg er en kvinde på 36 år. Jeg havde desværre ikke tegnet livsforsikring mm., inden jeg fik min diagnose. Jeg er ved at undersøge muligheder for ny ulykkesforsikring og evt. tegne livsforsikring, for at sikre min mand bedst mulig i forbindelse med huskøb sammen. Jeg har via banken prøvet at sende helbredsoplysninger ind til en livsforsikring, og der stod at den kunne de ikke tegne pga MS.

Mit spørgsmål er om I har erfaring med, at der kan tegnes livsforsikring alligevel ved konkret kontakt til et pensionsselskab ud fra helt konkrete oplysninger og ikke bare standard oplysningerne? Hvis ja - har I erfaring med at et selskab frem for et andet er mere villig til at tegne sådan en livsforsikring?

Mit andet spørgsmål går på ulykkesforsikring. Jeg forstår andre besvarelser på lignende spørgsmål, at man skal være ærlig og fortælle om MS, når man indhenter tilbud. Kan I oplyse om faldgrupperne, og hvad man skal være særligt opmærksom på i forbindelse med valg af evt. ny ulykkesforsikring?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang