Gå til hovedindhold

Kan man forlange en second opinion

Spørgsmål

Kan man forlange og blive henvist til en ny neurolog. For 3 år siden var jeg hos en neurolog fik en undersøgelse og en MR- scanning, alt så normalt ud. Blev dengang henvist efter flere år med smerte, voldsom svimmelanfald og kunne knap gå i 4 måneder. Mine ben er stadig stive og tunge. I perioder synsforstyrrelser og smerter i venstre øje. Øjenlægen kan ikke se noget. Og bliver sommetider svimmel. Har lige haft 3 måneder med hovedpine og kvalme hver dag. Jeg har opdaget, at jeg ikke længere kan hoppe hverken på et eller med begge ben. Men mit største problem nu er at jeg ryster meget på hænderne og taber ting. Det er ikke konstant, men folk er begyndt og spørge til det. Jeg kan heller ikke huske så godt. Glemmer hvad jeg går efter, eller kan ikke huske aftaler. Og flere gange har jeg ikke kunne finde vej. Jeg ævler og folk kommentere og griner af mig. Jeg har skjult mine problemer, men det sidste halve år har familie og venner spurgt flere gang til, hvorfor ryster du, eller hvorfor kan du ikke huske det osv.

Mine læge tager bare blodprøver og siger alt er fint, og med hensyn til rysten på hænderne, så siger han bare, at det kommer jo med alderen, jeg er 38. Jeg har lige skiftet læge, men har fået tid hos en uddannelseslæge, fordi jeg bad om ekstra tid, så jeg kunne fortælle om hvordan jeg har det, og hvad jeg har fået af undersøgelser osv. Det er jeg selvfølgelig ikke glad for. Jeg har kæmpet i 5 år, for at finde ud af hvad jeg fejler. Jeg kan ikke arbejde fuld tid mere, da jeg bliver så træt og udmattet hele tiden. Jeg blev fyret for 2 år siden. Tror ikke de kunne holde ud og se, at jeg knap kunne gå eller bruge mine arme. Jeg er meget bekymret for fremtiden, for det udvikler sig hele tiden.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang