Gå til hovedindhold

Kan man tegne forsikring, når en forældre har sclerose

Spørgsmål

Min kærestes mor har haft sclerose igennem mange år, og vi er derfor opmærksomme på, at hun har en forhøjet risiko for at blive ramt af samme sygdom. Hun er kun fornylig blevet forsikret hos et billigere selskab, hvor sclerose ikke er omfattet grundet hendes mors sclerose. Min kæreste føler, det er svært at overskue det med forsikring, hvorfor jeg forsøger at hjælpe hende. Jeg anbefaler, at hun bliver dækket, så hun kan få et engangsbeløb i tilfælde af sygdom samt tab af erhvervsevne.

Hun er pt. under uddannelse med et år til endt studie. Langt de fleste, hvis ikke alle, kræver helbredsoplysninger for at tegne en livsforsikring eller tab af erhvervsevne. Hvilke forsikringer skal hun være opmærksom på at tegne, og hvordan er mulighederne overhovedet for at tegne livsforsikring og tab af erhvervsevne med sygdommen blandt den ene af ens forældre? Jeg frygter lidt, at der ikke er nogle forsikringselskaber, der er interesseret i at tegne disse forsikringer, hvor de omfatter sclerose.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang