Gå til hovedindhold

Køb af demobil

Spørgsmål

Jeg står nu og er blevet bevilliget en førtidig udskiftning af min invalidebil, og nu er spørgsmålet så : Der står i loven at det skal være en fabriksny bil, som der kan bevilges tilskud til. Men er eksempelvis en demobil der har kørt 3-4000 km stadig at regne for en fabriksny bil, eller hvad er reglerne på området?

Jeg har et stort kørselsbehov, da min familie og venner bor langt fra vores nuværende adresse, og kører årligt ca 40 - 50.000 km. Og har indtil nu haft en Peugeot 106 og en Citroën C4, som begge har måttet udskiftes førtidigt, da de begge var nedslidte, 6 - 8 måneder inden de 6 år var gået. Derfor er jeg interesseret i at få en bedre kvalitet bil, end de biler der kan købes for tilskuddet, og er selv villig til at betale differencen op til en bedre kvalitet bil. Det skal siges at min mand har været en tur hos Citroën, og har der fået tilbudt en C5 model, der har gået 5000 km som demovogn, nyprisen på den er 356.000 kr., men forhandleren ville sælge den for 270.000 kr. Det er jo en betydelig besparelse, og vi ville få en klart bedre bil, end hvad vi ellers kunne få for de samme penge.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang