Gå til hovedindhold

Kognitive problemer, neuropsykologisk undersøgelse

Spørgsmål

Jeg er 35 år og har haft sclerose siden jeg var 16 år. For noget tid siden var jeg en tur på en af sclerosecentrene, hvor jeg, for første gang, stiftede bekendtskab med kognitive problemer i forbindelse med sclerose.

Man kan ikke, fysisk, se på mig at jeg har sygdommen men jeg er i den situation at jeg skal skrive alt ned og have hjælp til at planlægge min dagligdag. Jeg er mor til to yngre børn, som lige pt. er i familiepleje, på grund af sclerosen. Jeg kæmper dog for at få mine børn hjem igen.

I den forbindelse, er jeg i gang med en forældreressource-undersøgelse hvilket er rædselsfuldt. Jeg bliver IQ-testet, skal løse opgaver på tid m.m. Dette er meget væmmeligt for mig, da jeg ikke kan huske hvad de siger, da de snakker hurtigt. Jeg må ikke skrive ned undervejs.

Mit spørgsmål er: Er det rimeligt at der ikke bliver taget hensyn til mit "usynlige" handicap? Hvad kan jeg eventuelt gøre?

Jeg er kørt meget psykisk ned over det, så håber virkelig at du kan hjælpe mig.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang