Gå til hovedindhold

Kokosfedt i kosten

Spørgsmål
Jeg har netop læst artiklen "Den sunde kokosolie" i bladet sund-forskning, vinter 2009. Der står i artiklen at kokosolien er unik, da fedtstofferne er en mellemkædet mættet fedtsyrer (MCFA, medium-chain fatty acids) i modsætning til langkædet mættede fedtsyrer, som findes i animalske produkter (LCFA, long-chained fatty acids).

Jeg lever på MS-kost og har altid troet at netop kokosolien (og palmeolien) er dårlige fedtstoffer. Det ser nu, ifølge artiklen, ud til, at jeg tager helt fejl omkring kokosolien. Gør jeg det?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang