Gå til hovedindhold

Kørestol til pårørende i udlandet

Spørgsmål

Jeg har en kusine i Bosnien som har MS. Vores land er fattigt og tager sig ikke af de syge. Hun er helt lammet og kan ikke holde hovedet og nakken. Hun har en gammel kørestol, når de kører hende, holder de hende i håret; det er rigtigt svært at se på, for mig som har boet 16 år i Danmark. Hun er 36 år gammel, og har været syg siden 1995.

Hendes far døde før 4 år siden, og moren sidste år. Hun er nu på plejehjem. Vi har lovet at hjælpe hende. Jeg har brug for en kørestol, der dække hendes behov. På nettet i BT fandt jeg en artikel, hvor jeg så en kørestol. Der er den eneste jeg synes vil passe hende. Jeg har kontaktet nogle forhandlere, der sælger kørestole, men de har ikke så en. Jeg har rigtigt brug for at finde en person det kan hjælpe, vi skal nok betale for den. Helst en brugt en.

Jeg kan sende Jer billeder af hende. Så kan I måske komme med et nyt forslag, hvad der kan være bedst for hende. Hvis I kan hjælpe mig med det, så bliver jeg rigtigt meget taknemlig. Jeg bor i Hjørring. Jeg vil så gerne hjælpe hende. Den artikel har forskrift "Handicap-svigt: efterlod Henrik i hans eget opkast:  Hun kan tale, og har lidt synke besvær.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang