Gå til hovedindhold

Kortvarige smerter

Spørgsmål

Jeg er ked af at ulejlige Jer, men jeg har brug for hjælp til to spørgsmål af mine.

Jeg tænker, at I måske vil have noget baggrundsviden først. Jeg har haft sclerose siden april 2011 (attakvis). Jeg er en ung kvinde på 20 år, som får avonex behandling en gang om ugen. Jeg startede ud med Copaxone, men efter et par måneder skiftede jeg til avonex, som jeg er meget gladere for.

Jeg har dog to spørgsmål: 1) Jeg oplever til tider en slags kraftesløsled i benene, at det ene ben forsvinder under mig. Det kan enten komme, når jeg står ganske stille, eller på vej ned af min trappe, eller under en løbetur. Er det noget jeg skal tage op med min neurolog? Eller er det "normalt" for sclerosepatienter at opleve dette? 2) Jeg får nogle meget ubehagelige "smertejag", det er som om det kramper i nogle sekunder for derefter at give slip og gå væk. Jeg har tit oplevet det én gang om ugen, men de sidste par uger kommer det flere gange om dagen, det er kort sagt uudholdeligt.Det skifter lidt fra knæene til skuldre til fingre. Jeg oplever dem hver dag, derfor tænker jeg, at smerterne ikke kan stamme fra medicinen. Er det muligvis sclerose relateret? Eller skal jeg opsøge egen læge istedet for neurologen?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang