Gå til hovedindhold

Kramper i forbindelse med praktikforløb

Spørgsmål

Jeg har et par spørgsmål jeg håber du kan hjælpe mig med: Er der noget man selv kan gøre ved kramper (i form af for eksempel massage)? Dernæst: Kan pludselig tiltag af kramper/spændinger skyldes stress? Slutteligt: Jeg er simpelthen så træt og går tit i seng ved 20-21-tiden - kan min øgede træthed også skyldes de sammentrækninger/kramper jeg oplever?

Jeg er nu i et praktikforløb 15 timer ugenligt med henblik på et fleksjob. Efter jeg startede i praktikforløbet er blandt andet symptomer som sammentrækninger/kramper blevet meget værre end tidligere - især om natten (dog mest når jeg lige har lagt mig). Disse sammentrækninger/kramper kan dog også forkomme om dagen, hvor de ofte har en varighed af ca. to timer.

Dette er selvsagt meget ubhageligt, og jeg vil derfor gerne vide om der er noget jeg selv kan gøre ved problemet, eller om det er muligt at få noget for det?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang