Gå til hovedindhold

Let søvn med hyppige opvågninger

Spørgsmål

Jeg er i den situation, at jeg sover meget let. Det er meget forskelligt fra dag til dag, men jeg oplever, at jeg ofte vågner af den mindste lyd og ofte kan have svært ved at falde i søvn igen.

Nu er min kæreste og jeg i den situation, at vi er begyndt at tænke på børn, og jeg bliver derfor nervøs for dette, da jeg kan forestille mig nogle meget lange nætter, hvor man vågner flere gange, og hvis jeg så i forvejen vågner meget nemt og har svært ved at falde i søvn igen. Dette vil formenligt komme til at påvirke dagene efter og i værstefald også mit arbejdsliv, når jeg vender tilbage på job efter barsel. Jeg er faldet over søvnterapi og tænker det som en mulighed, men kan ikke finde ud af om det er noget?

Har I nogle gode råd ud over de gængse minus kaffe, sove mørkt og koldt osv? For dem har jeg allerede prøvet mange gange.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang