Gå til hovedindhold

Levertal og graviditet på Rebif

Spørgsmål

Jeg blev ramt af første attak i år og kom kort efter på Rebif. Min kæreste og jeg forsøger at fortsætte vores liv hvor vi slap, og er i den forbindelse begyndt at snakke om børn. Der har fra scleroseklinikken dog været delte meninger om, hvorvidt man må blive gravid på Rebif, eller om jeg skal trappe ud først. Den sidste melding blev dog, at vi bare skal gå igang og så stoppe medicinen ved positivt graviditetstest. Er dette også jeres holdning? Jeg er bekymret for eventuelle fosterskader. Derudover tager jeg en del vitamintilskud d, c, b, q10, multivitamin, fiskeolie, hørfrøolie og solsikkelecithin er der noget af dette, som jeg bør stoppe med i forbindelse med graviditet?


Da jeg i sommers begyndte på Rebif, var alt som det skulle være ved første medicin tjek, men ved anden tjek var der desværre en forhøjelse i mit levertal. Hvordan kan det være, at det først ses ved anden medicin tjek? Jeg tager jo en del vitamin/kosttilskud, kan det hjælpe på levertalene at stoppe med noget af dette?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang