Gå til hovedindhold

Manglende indkaldelse til kontrol

Spørgsmål

Jeg er 50 år og fik konstateret sclerose for godt 2 år siden i forbindelse med en synsnervebetændelse. Der har været talt og skrevet meget om egenomsorg, og jeg synes selv, jeg gør en del for at have det godt, og ikke at lade diagnosen fylde for meget. Jeg har taget ugentlig Avonex siden 1. juni 2012, og har ikke efterfølgende haft nogle attakker.

Jeg havde fået indtryk af, at jeg skulle til halvårlige kontroller på scleroseafdelingen, men der kommer ikke indkaldelser, uden at jeg rykker for det på afdelingen. Sidste gang jeg var til kontrol var primo december 2013, og da var det 11 måneder siden sidste kontrol. Nu er der så gået 7 måneder, og jeg har ikke modtaget ny indkaldelse, og nu vil jeg gerne høre, hvad jeg faktisk har krav på? Jeg går og føler mig lidt svigtet, og selvom jeg har det godt, så kan afdelingen jo ikke vide, hvordan jeg har det, og de nødvendige blodprøver bliver jo heller ikke taget. Jeg møder op hver 3. måned for at hente medicin, så jeg er åbenbart ikke faldet helt ud af systemet.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang