Gå til hovedindhold

Medicinsk behandling efter 2. attak på 10 år

Spørgsmål

Jeg er en "pige" på 40, der fik sklerose for 10 år siden. 1. attak var ikke slem, men nu har jeg fået et attak igen i november. Højre arm er ustyrlig men værst er følelseforstyrrelserne i fingrene. Jeg kan ikke holde på ting. Min tvivl er nu om jeg skal gå i den nye behandling eller lade være med at udsætte min krop for det og håbe det bedste, for går der 10 år til næste attak. Planen er at jeg skal starte behandlingen på fredag. 

Den første scanning blev taget for 10 år siden, og den er blevet væk. Så fik jeg taget en ny for et år siden. Jeg har fået tid til en ny scanning her til maj, men den vil min læge aflyse, nu jeg har et sikkert attak. Skal jeg få en scanning snart ,og se hvad den siger? Jeg har fået ny tid om 3 måneder. Så jeg har lidt tænketid. Jeg har også hørt, at det skulle være bedst at starte med medicin tidligt i sygdoms forløbet. Vil du komme med et råd?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang