Gå til hovedindhold

Mere træt i sommervarmen

Spørgsmål

Jeg er ny-diagnosticeret (det vil sige at jeg har haft diagnosen fra februar 2008, men som det sikkert er med de fleste, har diagnosen været længe undervejs). Jeg begyndte på Beta-interferon i marts og har efterhånden vænnet mig til bivirkningerne. Nu har jeg bare et spørgsmå,l her i sommervarmen.

Jeg synes jeg er meget mere træt end jeg nogensinde har været før. Jeg arbejder fuld tid, og har tænkt mig at gøre det så længe jeg overhovedet kan. Jeg synes dog efterhånden det bliver mere og mere svært at komme i gang om morgenen, og ikke at falde i søvn meget tidligt om aftenen.

Mit spørgsmål lyder: Kan denne enorme træthed have noget at gøre med, at det er ekstra varmt for tiden? Jeg har hørt at nogle MS-patienter har det lidt svært i varmen?

Jeg ved ikke om det er af betydning, men det skal lige siges, at jeg havde et lille attack i mit ben for små 2 måneder siden - men er ellers ikke belastet fysisk.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang