Gå til hovedindhold

Min mor vil ikke have hjælp

Spørgsmål

Min mor på 43 år har DS. Jeg er 23 år og burde velsagtens kunne være voksen og tackle hendes sygdom, problemet er bare at vi fuldstændig er gledet fra hinanden. Hun er konstant sur og beklagende. Jeg er udemærket godt klar over at sygdommen er hård samt hvad symptomerne og bivirkningerne er, da mit arbejde i hjemmeplejen også omhandler DS-patienter. Problemet er at det er hårdere, når det drejer sig om ens egen mor.

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre? Hun vil ikke have min hjælp, og lukker mig ude af sit liv. Hun mener ikke jeg duer til noget, og hakker konstant på mig, når hun endelig tager kontakt. Jeg kan ikke tale med hende, da hun, når jeg forsøger, straks vender det rundt på sig selv og siger hun er den eneste med problemer osv. Desuden gør min mors situation, at det til tider er svært for mig at fokusere på mit eget liv, idet jeg jo hele tiden tænker på hende.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang