Gå til hovedindhold

Min Ocrevusbehandling virker ikke

Spørgsmål

Jeg har været på Ocrevus i 2 år til marts 2021. Jeg fik min sidste behandling den 1. oktober 2020. Siden jeg kom på Ocrevus behandling, har jeg haft aktivitet i form af mange føleforstyrrelser, nervesmerter, forværring af venstre ben (nervesmerter er noget jeg aldrig har døjet med tidligere) og meget hyppig vandladninger - alt sammen noget som er blevet ekstremt forværret under Ocrevus.

Jeg har fortalt min neurolog om mine udfordringer med behandlingen gennem tiden, men vi fortsatte alligevel. Jeg fik lavet et fuld MR scanning den 22. oktober 2020 af hovedet og ryg uden kontrast. Den fortalte; Størrelse progression af MS-læsion ved L1 - øvrigt uændret forhold. Min neurolog har sagt til mig løbende, at hun vil støtte mig, hvis jeg stopper behandlingen med Ocrevus, for at overgå til anden behandling. Da jeg har haft meget aktivitet i sygdommen, siden jeg kom på Ocrevus. Og nu til min store fortrydelse, over at have fået min behandling den 1. oktober 2020, viser MR-scanningen at jeg har aktivitet i sygdommen.

Jeg har været på Tysabri 1 år, hvor sygdommen var i ro og uden bivirkninger (min bedste tid med MS), men desværre blev min JC virus for høj. Jeg skal til ørelæge om få dage, da jeg døjer med stærke nervesmerter i mit ene øre - alt sammen i venstre side. Jeg føler, jeg er havnet i orkanens øje en skrue uden ende. Kan det passe, at jeg nu skal gå 1 år uden at være velbehandlet, eller kan man gøre noget for at "vaske" Ocrevus ud af kroppen? Kan jeg få noget supplerende behandling/medicin, til trods for at jeg er på Ocrevus?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang