Gå til hovedindhold

Mistanke om sclerose

Spørgsmål

Jeg har ikke "endnu" fået diagnosen sklerose, men jeg har været igennem nogle undersøgelser pga. mistanke om sklerose. Mit spørgsmål er, hvor stor er sandsynligheden for at jeg har sklerose. Jeg har 18 hvide pletter på MR scanningsbilledet fra maj 2013, har været igennem SEB og den viste at mine arme fungere godt, benene dårligt og at mit syn er meget dårligt på venstre øje (nedsat med ca 50%). Jeg har også fået en rygmarvsvæske undersøgelse og MR scanning af rygsøjlen, og de var fine.

Mine smerter som har gjort at jeg er blevet undersøgt for sklerose er: Mange smerter i tindingen ind over panden, i øjnene, under kindbenene, omkring næsen, i venstre øre, har for lavt D-vitamin i blodet, men smerterne er der ikke hele tiden eller på samme tid, dog har jeg næsten altid en trykken i hovedet, (som om jeg har en hat på der er for lille), og er "kronisk" træt. Jeg synes dog at mine undersøgelser er gået hurtigt, men lægen vil ikke sige, eller afvise om jeg har sklerose. Men ventetiden på en ny MR scanning, for at sammenligne med den fra maj, er uudholdelig. Og derfor vil jeg gerne høre, om hvad der evt. venter mig. Ved det vil være svært, da du ikke har de faktiske svar fra undersøgelserne.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang