Gå til hovedindhold

Mit pensionsselskab udbetaler ikke pga. gammel mistanke om MS

Spørgsmål

Efter at have fået diagnosen MS i februar 2013, blev jeg opfordret til at henvende mig til min forsikring, da jeg ville kunne få udbetalt en forsikring ved kritisk sygdom. Jeg kontaktede dem, og efter at de havde behandlet min sag skrev de til mig, at de ikke ville udbetale min forsikring, men bliver nød til at undersøge om jeg har oplyst urigtige oplysninger, da jeg tegnede forsikringen.

Den er nemlig tegnet på almindelige vilkår. Mit pensionsselskab skriver at de vil henvende sig til Helbred og forsikring, som skal fastsætte antagelsesvilkårene. Mit sklerose forløb er at jeg i 2003/2004 havde attak lignende symptomer. Dengang fik jeg en MR scanning, og der blev fundet en plet i hjernen, men der blev ikke givet en diagnose, hvorfor jeg har set mig som rask. Af en eller anden grund er min journal fra denne behandling ikke eksisterende, og journalen som forsikringen handler udfra er mine udtalelser til journalen i forbindelsen med diagnosticering nu i år. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre og vil gerne sikre mig, at min forsikring ikke tror jeg snyder, hvilket jeg ingen intention har om.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang