Gå til hovedindhold

MS hug

Spørgsmål

Jeg fik for et par år siden stillet diagnosen CIS, og har siden levet med konstante føleforstyrrelser i arme og ben, udpræget træthed og senest har jeg så erfaret, at det "spændebånd", jeg indimellem føler sidder og trykker lige ved kanten af ribbene, kan skyldes det, man kalder MS Hug. Jeg er undersøgt for astma og mavesår og har fået foretaget EKG osv. flere gange. Det "spændebånd" har jeg nu på det seneste gået rundt med en lille uges tid, og denne gang er det så slemt, at jeg bliver forpustet af en lille gåtur. Jeg vil rigtig gerne høre lidt mere om MS hug - har kun kunnet finde engelske hjemmesider om emnet - og kan der denne gang være tale om et decideret attak? 

Samtidig undrer det mig, at jeg har så mange typiske MS-symptomer (føleforstyrrelser, træthed, svimmelhed mm.), når jeg "kun" har CIS. Kan ikke rigtigt finde beskrivelser af, om dette er normalt for en CIS-diagnose, så måske I kan hjælpe mig med svar på dette. Må ærligt indrømme, at jeg synes, det er meget mærkeligt at leve med sclerose-symptomer hver eneste dag året rundt og ikke have diagnosen.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang