Gå til hovedindhold

Mulighed for at bo i fritidshus

Spørgsmål

Jeg har haft sclerose i snart 20 år og er på førtidspension. Som alle andre har jeg forskellige gener, jeg kan færdes frit (på de fleste dage), dog må jeg ikke længere køre bil pga. synet. Men jeg har virkelig problemer med larm og uro, vi bor i en lejlighed inde i byen, og der er jo altid biler, motorcykler, knallerter og mennesker omkring én, som der jo nu skal være i en by. Men jeg bliver så træt, jeg kan ikke koncentrere mig, mister hurtigt overblikket, det er som om, al larmen tager al den energi jeg nu måtte have den dag.

Jeg har så meget brug for ro, brug for at kunne gå i min egen lille verden. Jeg bor sammen med min dejlige kæreste, vi kommer begge fra landet. Hver gang vi er uden for byens larm, får jeg det så godt, jeg får mere overskud, de symptomer jeg har bliver mindre, jeg føler det som om min hjerne får ro til at "komme sig". Vi er nu begyndt at undersøge mulighederne for at bo i et fritidshus. Derfor vil jeg så gerne spørge, hvordan mulighederne er for at få dispensation for at bo i et fritidshus hele året?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang