Gå til hovedindhold

nakkesmerter og sammenhæng med rygmarvslæsion

Spørgsmål

Jeg fik stillet diagnosen attackvis sclerose i april 2009, efter 5 års sygdomsforløb - som startede med 4 episoder af neurítis optica de første 2 år. Får Beta-interferon midt i august 2009.

Grunden til at jeg henvender mig, er at jeg lider af kroniske nakkesmerter, som udvikler sig til hovedpine. Nakken "knækker" når jeg vender mig i sengen om natten og er øm hver dag. Sådan har jeg haft det i ca. halvandet år. Jeg tager smertestillende medicin uendeligt og er aldrig helt smertefri og frisk. Jeg har prøvet fysioterapeut, kiropraktor, massage, reumatolog - som kalder det er kronisk cervikalgi - intet hjælper mig. MR scanningen viser et plak på ca. 1 cm. ved C7-D1. Kan det være det som volder smerte? Er det så bare en del af det at have sclerose, som jeg så bare skal lære at leve med? Det er rigtig svært at leve med smerter hele tiden, så ville blive lykkelig hvis der var noget at gøre ved det.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang