Gå til hovedindhold

Naturmidler mod hedetur

Spørgsmål

Jeg er 46 år og har MS. Jeg har gennem de sidste par år haft en del hedeturer. Nogle dage mange både dag og nat og andre dage få. Jeg overvejer at få noget naturmidicin, som skulle hjælpe mig, men jeg er i tvivl, om jeg kan tage det sammen med MS medicinen. Jeg har siden december 2014 fået Aubagio, og det giver stort set ingen bivirkninger hos mig. Jeg har hørt, at Remifemin skulle være et godt produkt til at tage hedeturene, men har læst at det evt. kan påvirke leveren. Så kan jeg tage dette naturmiddel, eller er der andre som jeg istedet bør overveje?

Fra MATAS hjemmeside:
Bivirkninger: Let mave-tarmbesvær såsom kvalme og diarré samt tilfælde af allergiske hudreaktioner er rapporteret. Det kan ikke afvises, at der er en sammenhæng mellem påvirkning af leverfunktion og præparater med sølvlysrod. De opfordres derfor til at stoppe med Remifemin® og søge læge, hvis De får symptomer som kan tyde på leverskade.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang