Gå til hovedindhold

Nedsat funktion efter infektion

Spørgsmål

Den 25. marts fik jeg (nok) corona, da corona jo smitter lettere end influenza, som jeg er vaccineret imod. Og endnu kan jeg vist ikke få taget en prøve for antistoffer, så jeg kan vide, om jeg har haft corona.

Jeg havde feber i ca. 4 dage samt muskelsmerter, lidt forkølelse og hoste. Mens jeg havde feber, blev min gangfunktion meget dårligere, og mine ben meget kraftesløse, så jeg havde svært ved at holde mig på benene, og faldt da også nogle gange. Efter at feberen forsvandt, blev min gangfunktion mærkbart bedre, og kraften i mine ben vendte næsten tilbage. Men nu efter ca. 3 uger er hverken gangfunktionen elller kræfterne i benene, som inden jeg blev syg.

Kan det være, at man, hvis man lider af sclerose, kan have svært ved at komme sig efter en corona-infektion? Eller bliver gangfunktion og krafterne i benene aldrig så gode, som inden sygdommen?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang