Gå til hovedindhold

Nedsat lyst

Spørgsmål

Jeg er en ung kvinde på 30 år der har to piger på 7 og 9 år, og en mand som jeg har været sammen med siden jeg var 15. Min mand og jeg har altid har haft et meget godt sexliv sammen, men efter at jeg fik konstateret MS i 2004 er det gået ned ad bakke.

Jeg har mistet lysten mere om mere - tankerne er der, men når det kommer til stykket så har jeg ingen lyst. Når min mand rører ved mig til dagligt, bryder jeg mig ikke om, idet jeg ikke har lysten, men ved det er det han vil. Vi skændes næsten hver aften om det (han kan ikke forstå jeg ikke har lyst). Nogle gange har jeg bare sagt , men der er ikke meget ved at have sex når man ikke har lysten til det.

Jeg har ikke den samme følelse i underlivet som jeg har haft, og når vi har dyrket sex, er der ingen følelse. Det eneste jeg har lyst til er at ligge i ske og ikke andet. Hvad gør jeg?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang