Gå til hovedindhold

Nedsat orgasme og udløsning

Spørgsmål
Jeg fik stillet diagnosen attakvis MS i 2004, da var jeg 34 år. 
I forbindelse med sygdommens debut havde jeg nogle voldsomme føleforstyrrelser i og omkring kønsdele/endetarm og i den nederste del af ryggen. Disse føleforstyrrelser betød, at jeg på trods af at kønsdelene virkede præcis som det skulle, stort set ikke kunne mærke når jeg fik orgasme, når jeg havde sex med min partner. Heldigvis forsvandt disse føleforstyrrelser helt.

Inden for det sidste 1-2 år er jeg dog igen begyndt at opleve at fornemmelsen når jeg får udløsning er blevet mindre, dog ikke lige så meget som jeg oplevede ved sygdomsdebuten, men mindre. Kønsdelene fungerer stadigt upåklageligt - ingen rejsningsproblemer eller problemer med at opretholde den, for tidlig udløsning etc.

Jeg har surfet lidt rundt på nettet og fundet ud af at den rare fornemmelse ved udløsning hos mænd til dels skyldes at prostata trækker sig sammen. Mit spørgsmål er nu kan MS forårsage en nedsættelse af følsomheden i prostata, således at udløsninger ikke føles/fornemmes, så kraftigt mere?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang