Gå til hovedindhold

Nydiagnosticeret

Spørgsmål

Jeg har, for ganske nylig, fået stillet diagnosen primær progressiv sklerose. Jeg er 39 år og stadig fuldt arbejdsdygtig. Jeg går hos en fysioterapeut hver uge. I forbindelse med min diagnose er der opstået en række spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med at få svar på:

Hvis jeg får problemer med at fungere på arbejdet, hvad gør jeg så?

Jeg har tjekket mine forsikringer og har modtaget udbetaling for Kritisk Sygdom, derudover der er jeg forsikret ved invaliditet. Er der andet jeg skal have styr på i forhold til det økonomiske?

Jeg har fået tildelt en rigtig dygtig neurolog, men har aldrig diskuteret sygdommen med andre i Skleroseklinikken – har jeg krav på det? Det kan være sig socialrådgiver, psykolog m.v.?

Jeg prøver at få et overblik over alt det praktiske samt hvilke rettigheder jeg har, så jeg ikke skal tænke på dette senere i forløbet, hvor overskuddet måske ikke er det samme.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang