Gå til hovedindhold

Nye forsikringer og helbredsoplysninger

Spørgsmål

Jeg har haft synsnervebetændelse og er i den forbindelse blevet MR skannet, hvor der er fundet 8 lesioner (typiske steder for sklerose) og 2 aktive (det ene på synsnerven på venstre øje og det andet svagt på hjernestammen). Jeg har nu 3 måneder efter fået foretaget en ny MR skanning, hvor der ikke længere er aktive attakker, og der er heller ikke kommet nyt til.

Konklusionen fra skleroselægen er derfor, at hvis jeg har sklerose, så udvikler den sig langsomt eller så får jeg ikke flere attakker. Nu står jeg så her uden en diagnose, men en i forsikringsøjemed forøget risiko for at udvikle sklerose. Hvordan forholder jeg mig til det? Er jeg stavnsbundet til mit nuværende forsikringsselskab, og kan jeg ændre på forsikringsvilkårene? Er det overhovedet muligt at tegne en ny forsikring, f.eks. en livsforsikring eller en mod mistet erhvervsevne?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang