Gå til hovedindhold

Nye symptomer efter synsnervebetændelse

Spørgsmål

Er det attak nr. 2?

Jeg er en mand på 27 år, som for 5 uger siden fik en sandsynlig synsnervebetændelse på højre øje. Når jeg skriver sandsynlig, er det fordi, min øjenlæge ikke med 110 % sikkerhed kunne sige, at det var en sådan, men at det tydede på det.

Indtil for en uge siden havde jeg ikke mærket andet til synsnervebetændelsen end det karakteristiske tågesyn på det ramte øje. Her den sidste uge er jeg imidlertid, hver morgen, vågnet med "sovende" hænder (dobbeltsidigt, altså). Dette går væk igen 20-30 sekunder efter jeg er vågnet. Jeg kan dog forsat mærke at mine hænder har en lille smule nedsat følelse resten af dagen.

Derudover sker det en 5-6 gange om dagen, at jeg får et lille "jag" i min venstre tinding. Det varer kun i få sekunder hver gang. Jagene startede præcis samtidig med de sovende hænder, altså for en uge siden.

Derfor vil jeg spørge: Skal man se disse ting som en (sen) udvikling af første attak - synsnervebetændelsen - eller skal det forstås som attak nummer 2?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang