Gå til hovedindhold

Oplysning skal gives med omhu

Spørgsmål

Mit spørgsmål er nok lidt atypisk, men jeg håber alligevel du kan hjælpe mig.

Jeg har en kæreste, der har to børn i forvejen på 6 år og 3 år. De ved ikke jeg har sclerose. Jeg har fået at vide, at man godt kan fortælle børn i den alder at jeg er syg - på deres niveau selvfølgelig.

Det ligger dog imidlertid sådan, at der skal til at være en retsag om forældremyndigheden over de to børn. i den forbindelse mener min kæreste ikke at kan fortælle børnene det nu, da han mener det vil skade hans sag at jeg har sclerose (de vil jo nok fortælle deres mor det).

Jeg kan mærke, at jeg har svært ved - og hele tiden har haft det - at de ikke ved det. Det er meget svært at forklare dem hvorfor jeg spiser nogle andre ting og ofte bliver hurtigt træt, når de ikke ved jeg er syg.

Så jeg vil derfor spørge, om du ved noget om, om min sygdom kan have effekt på hans retssag?

Jeg mener jo ikke det burde have nogen effekt. Han mener dog det vil tale imod ham, da jeg jo er alene med dem ind i mellem i kortere tid.

Samtidig skal det siges, at vi selv har et barn på vej til januar, og sclerosen gør mig jo ikke ude af stand til at tage mig af et barn - hverken et nyfødt barn eller et 6 år.

Selvfølgelig det bliver det dog igen svært at fungere helt "normalt", når jeg skal starte på min medicin efter fødslen, da der ofte er bivirkninger forbundet hermed.

Det hele ville bare være nemmere, hvis det var muligt at forklare, hvorfor jeg ikke altid er på toppen.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang