Gå til hovedindhold

Opnå orgasme

Spørgsmål

Jeg har en veninde, som har sclerose. Ikke at det er et stort problem for mig, men min veninde når ikke det ultimative/orgasme, når vi har samleje. Vi mødes kun i weekender og stimulerer hinanden det meste af aftenen før vi har samleje. Vi elsker i traditionel oralsex stilling. Når vi går i seng, kysser jeg hendes bryster, hvad hun nyder (bruger god tid), jeg kysser videre ned over hendes krop - mave, navle, inderlår, kønslæber før jeg kysser hendes klitoris. Hun nyder det, og på et tidspunkt vil hun gerne, at jeg "kommer" oppe i hende.

Jeg får sædvanligvis det ultimative ud af vores samleje, men ligger tilbage med den tanke, at jeg ikke kan tilfredsstille min veninde. Er der et eller andet, vi kan gøre anderledes - sexstillinger m.m.? Min situation er den, at jeg har diagnosen Erektil dysfunktion, men det klarer jeg med 100 mg. Sildenafil (selv om det giver nogle søvnproblemer senere efter vort samleje - problemer jeg gerne gennemgår). 

Svar

Det lyder til, at I bruger meget tid på forspil og nydelse er i fokus. Som jeg læser dit spørgsmål, så spørger du, om jeg kan anbefale jer sexstillinger eller andre løsninger, som kan hjælpe din veninde til at opnå orgasme. Du skriver ikke, hvordan din veninde er ramt af sin sclerose. Så jeg vil prøve at svare så generelt som muligt, og håber at du/I kan bruge mit svar.

Der kan være flere grunde til, at din veninde ikke opnår klimaks, når I har samleje. En af grundende kan være, at hun ligesom mange andre kvinder ikke kan opnå klimaks alene ved penetrering, altså ved samleje alene. Mange kvinder har behov for, at blive stimuleret på klitoris for at kunne opnå orgasme under samleje. Penetration kan ikke gøre det alene. En anden grund kan være, at hun pga. sclerose oplever forandringer i følelsen i underlivet. Så hun derved har behov for mere stimuli, end hun tidligere har haft. Dvs. hvis hun tidligere har kunne opnå klimaks under samleje, så skal der nu mere og kraftigere stimuli til.

Det jeg nok vil anbefale jer til en start. Det er at vælge samlejestillinger, hvor det er muligt for hende eller for dig at stimulere hende på klitoris, samtidig med at du penetrere hende. Altså at du eller hun selv stimulerer hendes klitoris under samleje.

Der kan I prøve forskellige stillinger, f.eks.:
Missionær stillingen hvor hun selv kan stimulere sig selv.
Hvis I har samleje, hvor hun ligger på siden med let bøjede ben, og du trænger op i hende bagfra. Der har du mulighed for at stimulere hendes klitoris samtidig, eller hun kan selv.
Hvis du tager hende bagfra, har du mulighed for at række ind over hende og stimulere hende, eller hun kan selv, hvis hun kan holde balancen.
Hvis hun sidder overskrævs over dig, kan du stimulere hende, både hvis hun vender ansigtet mod dig, eller hvis hun vender ryggen til.
Der er mange muligheder, så prøv jer frem.

I kan også prøve at bruge erotisk legetøj/hjælpemidler. Ved at bruge en penisring med vibrator kan du med vibrationerne stimulere hende både med de vibrationer der forplanter sig ud i penis, men også med de vibrationer hun mærker, når den lille vibrator på penisringen stimulere hende direkte på klitoris.

Nogle kvinder finder også stor fornøjelse ved at bruge en anal vibrator samtidig med at de bliver penetreret. Det kan enten være ved at hun bliver stimuleret både ved klitoris og anus samtidig med, at I har samleje. Analt kan hun stimuleres både ved indgangen til anus eller ved stimulering inde i anus.

I kan også bruge en vibrator, som kan stimulere hende samtidig med samleje. Jeg kan anbefale jer en vibrator, der hedder "Selection XII (12) parvibrator”. Det er en super fin vibrator som kun skal bruges til at stimulere hendes klitoris og kønslæber, altså udvendig stimulering. Den er indrettet så I samtidig kan have samleje. Vibratoren har et stort håndtag, som gør at den er let at holde under samleje for jer begge 2.

Hvis noget af det jeg har foreslået ikke hjælper jer, så kan I evt. overveje at blive henvist til en af landets offentlige sexologiske klinikker, eller søge råd og vejledning ved en af sexologerne i Haslev eller Ry.