Gå til hovedindhold

Opnå orgasme

Spørgsmål

Jeg har en veninde, som har sclerose. Ikke at det er et stort problem for mig, men min veninde når ikke det ultimative/orgasme, når vi har samleje. Vi mødes kun i weekender og stimulerer hinanden det meste af aftenen før vi har samleje. Vi elsker i traditionel oralsex stilling. Når vi går i seng, kysser jeg hendes bryster, hvad hun nyder (bruger god tid), jeg kysser videre ned over hendes krop - mave, navle, inderlår, kønslæber før jeg kysser hendes klitoris. Hun nyder det, og på et tidspunkt vil hun gerne, at jeg "kommer" oppe i hende.

Jeg får sædvanligvis det ultimative ud af vores samleje, men ligger tilbage med den tanke, at jeg ikke kan tilfredsstille min veninde. Er der et eller andet, vi kan gøre anderledes - sexstillinger m.m.? Min situation er den, at jeg har diagnosen Erektil dysfunktion, men det klarer jeg med 100 mg. Sildenafil (selv om det giver nogle søvnproblemer senere efter vort samleje - problemer jeg gerne gennemgår). 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang