Gå til hovedindhold

Optimal tarmflora

Spørgsmål

Jeg er en fyr på 35 og har haft sclerose i 15 år. Der har været meget debat om, at mave/tarmsystemet måske har en stor indvirkning på vores sundhed og helbred, og måske er med ansvarlig for visse sygedomme. Mit spørgsmål er hvordan man bedst retter op på sin tarmflora, hvis den er helt ude af balance efter for eksempel en længere antibiotikabehandling, eller man bare generelt gerne vil have en optimal tarmflora?

Jeg havde for mange år siden stafylokokker i det ene ben, og fik derfor en længere antibiotikabehandling. Der fik jeg at vide, at min mave og tarme godt kunne komme lidt ud af balance, og blev derfor anbefalet at drikke noget, der vist nok hed Probiotika Classic 10, og det synes jeg egentlig virkede fint.

Nu synes jeg egentlig gerne, jeg vil prøve at se, om jeg kan rette lige om på det igen, da jeg synes min mave igen er ude af balance, og det på en måde påvirker min sygdom negativ. Hvad vil I anbefale, man gør for at få så optimal tarmflora som muligt? Skal jeg prøve igen med Probiotika Classic 10 eller noget andet? Kunne være dejligt, hvis jeg kunne få lidt mere styr på maven, og det kan hjælpe lidt på sygdommen også.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang