Gå til hovedindhold

Ost og kød

Spørgsmål

Jeg har fået diagnose for ca. halvandet år siden og lever, i så vid udstrækning som muligt, efter foreningens anbefalinger. Jeg er dog i tvivl om følgende:

1. Vedrørende mættet fedt: Jeg er meget glad for ost, men begrænser forbruget meget. Er det bedre at spise fåre/gedeost end ost lavet på komælk? Siger nyere forskning, at man helst skal undgå komælk?

2. Vedrørende kød: Er det ok at spise magert svinekød eller kalvekød en gang imellem, eller er det bedst kun at spise fjerkræ? Hvad med vildt? Må man spise dyrekød?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang