Gå til hovedindhold

Otosclerose

Spørgsmål

eg har fået lavet en høreprøve hos min ørelæge, fordi jeg oplever at jeg i nogle situationer har svært ved at høre hvad folk siger til mig, og derudover kan jeg også nogle gange have svært ved at koncentrere mig/følge med i en samtale (i en forsamling af mennesker).

Jeg oplever at det nogle gange er værre end andre. Ørelægen fandt da også at jeg har nedsat hørelse på mit venstre øre, og han har henvist mig til yderligere undersøgelse på et sygehus. Ørelægen nævnte selv at min hørenedsættelse kunne skyldes ar på grund af mellemørebetændelse fra min barndom eller en form for sclerose, som jeg ikke kan huske hvad hedder.

Kan du fortælle mig lidt om hvad det kan være for en type sclerose han taler om, eller sige hvad den hedder, så kan jeg selv finde lidt info på nettet?

Har egentlig ikke selv tænkt at det skulle være sclerose, men efter at have læst lidt her på hjemmesiden, synes jeg at der er flere symptomer jeg kan nikke genkenden til. F.eks. koncentrationsbesvær, træthed, irritabel i perioder mm. - men disse symptomer kan jo lige såvel skyldes en række andre ting.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang