Gå til hovedindhold

Personlig parkeringsplads og egenbetaling på behandling

Spørgsmål

Parkeringsplads ved arbejdssted. Jeg har fleksjob 12 timer om ugen - fordelt på 2-3 dage. Der er handicap-p-pladser tæt ved min arbejdsplads, men disse er oftest optaget, når jeg møder. Sygehuset har afvist at reservere en plads med nr. på (bare nogle timer til fri ankomst hver dag), og dette umuliggør min arbejdsituation med aftalte møder, undervisning m.m., da jeg ofte må køre hjem igen, da det ikke er muligt at få en parkerings-plads. Hvad kan jeg gøre for at fastholde mit job?

Vederlagsfri fysioterapi. Jeg er blevet tilbudt intensiv fysioterapi (individuel fysioterapi 5 dage om ugen + hold-og egentræning i fysioterapi center) da der sker stor progressionen i min sygdom - primær progressiv sklerose. Jeg har vederlagsfri henvisning med mulighed for fysioterapeutisk-behandling. Jeg er nu blevet introduceret til forløbet, der så åbenbart betyder egenbetaling (6000 kr. om måneden - til betaling af fysioterapeuter) har dette sin rigtighed? Jeg har netop tænkt denne mulighed, da der er lang ventetid på ophold på sklerosehospitalet, og ved denne løsning har jeg desuden mulighed for at passe mit job, altså ingen sygemelding - og være sammen med familien.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang