Gå til hovedindhold

Positionssvimmelhed

Spørgsmål

Jeg er diagnosticeret i 1999 med en "yderst mild sclerose" og har ikke haft de store gener i løbet af årene. Har dog taget behørigt hensyn til sygdommen.

I oktober fik jeg konstateret "godartet positionssvimmelhed". Jeg mener dog ikke selv, at det har noget med sclerosen at gøre, da det "kun" opstår, når jeg bevæger hovedet, for elsempel når vender mig i sengen, og skal op at sidde efter liggende position, bøjer nakken bagud eller har hovedet nedad - så suser det rundt inde i hovedet og jeg kan ikke holde balancen.

Det har ikke været så voldsomt, at jeg har kastet op eller haft hovedpine. Det står stadig på, efter nu at have haft det sådan i 3 måneder.

Jeg har været hos ørelægen 3 gange i løbet af de 3 måneder, jeg har haft symptomerne og fået "behandling" i form af drej med hovedet, som ikke har hjulpet. Sidste gang blev jeg skyllet med varmt og koldt vand, og det viste ikke sygdom i øret. Mit blodtryk er målt og det er også normalt

Det, jeg læser om svimmelhed og sclerose, får mig mere til at tænke på noget med bevægeapparatet. Hvad tænker du, når du læser mine symptomer?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang