Gå til hovedindhold

Prøveperiode

Spørgsmål

Jeg har fået stillet diagnosen MS for ca. 4 måneder siden og har været sygemeldt siden, da jeg har haft 3 ret kraftige attakker.

Jeg arbejder fuld tid som gruppeleder på et ældrecenter og har gjort det i nogle år nu (er uddannet sosu-assistent). Nu er jeg så kaldt til rundbordsamtale på mit arbejde, for at finde ud af hvordan jeg skal vende tilbage. Hvilket jeg gerne vil, meget snart.

Min leder giver udtryk for at hun ikke synes jeg skal vænne tilbage til min stilling som gruppeleder, da hun mener det er for stor en mundfuld. Jeg er dog ikke selv klar til at opgive det og mener sagtens jeg kan varetage de samme opgave som jeg kunnet før.

Hun har forslået, at fritstille mig til at prøve noget andet, hvorved hun får det til at lyde som om det ville være bedst for mig.

Jeg er godt klar over at jeg nok er en "byrde" for min arbejdsplads lige nu, men vil gerne have chancen for at få prøvet det af, inden der bliver tale om at jeg skal andet.

Hvad vil dit råd være til mig? Kan min leder entydigt bestemme hvad jeg skal?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang