Gå til hovedindhold

Rejsningsbesvær

Spørgsmål

Jeg har et spørgsmål til jer om mit sexliv. Min kone og jeg har et godt sexliv, men i nogle måneder har jeg ikke fået udløsning. Jeg tager Silefan Teva 100 mg for at få rejsning. Jeg har haft sclerose í ca. 12 år. Jeg har altid haft nemt ved at få udløsning, men nu er det lige meget, om jeg gør det selv eller sammen med konen, så virker det ikke. Hvad kan jeg gøre?

Svar

Medicinen du anvender grundet rejsningsbesvær har ikke den bivirkning, at den forsinker udløsningen, men jeg ved ikke, om du tager andre former for medicin, og om disse eventuelle præparater har nogen seksuelle bivirkninger.
Sclerosen, som du har haft i 12 år, har jo en indvirkning på dine nervetråde således, at der kan opstå en ufølsomhed. Dette kan være medvirkende til din manglende udløsning. Med tiden kan det kræve kraftigere stimulation af penis for at få udløsning, og jeg ved ikke, om du har prøvet at stimulere kraftigere med hånden, og om der er en effekt af dette ved at kunne få udløsning. Det kan også være en hjælp at stimulere med et massageapparat, og en af dem med kraftig vibration er af mærket "Ferticare", som er udviklet til mennesker med beskadigede nervebaner.