Gå til hovedindhold

Revisitering efter almindeligt job

Spørgsmål

Jeg er blevet headhuntet til en jobsamtale, selvom jeg er sygemeldt. Samtidig er min sagsbehandler ved at lynvisitere mig til flexjob.

Får jeg de pågældende job, er der to ansættelsesmuligheder: Timelærer på normale vilkår eller flexjobansættelse. I den forbindelse har jeg en række spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med at afklare:

1. Hvis jeg bliver ansat som timelærer på normale vilkår, selvom jeg er visiteret til flexjob, skal jeg så revisiteres den dag jeg eller arbejdsgiver vælger at tage flexjobordningen i brug?

2. Jeg har i 24 år fået indbetalt 4000 kr. om måneden, direkte fra arbejdsgiver til pensionskonto i faglig pensionskasse. Hvilke rettigheder har jeg til at gøre krav på dette fortsat, såfremt flexjobansættelse?

3. Jeg har hørt et rygte om, at jeg mister al ancienitetsløn ved flexjobansættelse og skal gå til takst nydimmiteret. Hvilken viden og erfaring har du angående dette?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang